Text Size
Vineri, Noiembrie 24, 2017
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente Seminar informativ „Femeile în Management”

În data de 12 aprilie 2010, în Sala de Conferinţe a AIPPIMM s-a desfăşurat seminarul informativ „Femeile în Management” . CAFA Romania a fost reprezentata de dna Maria Grapini.

COMUNICAT
Femeile în Management
În data de 12 aprilie 2010, în Sala de Conferinţe a AIPPIMM s-a desfăşurat seminarul informativ „Femeile în Management”
Evenimentul a fost organizat de  Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Bucureşti şi reprezintă cea de a doua etapă a Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM.
În cadrul seminarului au luat cuvântul şi au împărtăşit din experienţa proprie d-na Irinel CRISTU, Secretar de stat Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi d-na Maria GRAPINI, Preşedinte Asociaţia Femeilor Antreprenor din România. D-ul Marius PITI, consilier AIPPIMM a prezentat programele cu finanţare de la bugetul de stat, iar doamnele Simona RĂDUŢĂ şi Mădălina AXINTE, reprezentantele Blocului Naţional Sindical, au prezentat Programul ESTHR –pachet  integrat de acţiuni pentru dezvoltarea rolului femeii în societatea românească.
Din partea Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri a participat d-ul Bogdan DUMITRACHE, Secretar general AIPPIMM, care a adresat un cuvânt de bun venit participantelor.
Evenimentul a fost moderat de d-ra Roxana CRĂCIUN, Purtător de cuvânt OTIMMC Bucureşti.
Seminarul “Femeile în Management” s-a bucurat de aprecieri pozitive atât din partea celor  50 de participante cat şi din partea lectorilor, fiind bine primit de mediul de afaceri local.

Biroul de presă,
OTIMMC Bucureşti